Фото: armyinform.com.ua

Дізнався про звільнення зі ЗМІ: генерал Наєв відреагував на рішення про свою відставку

Вже колишній командувач Об'єднаних сил Збройних сил України Сергій Наєв повідомив, що про своє звільнення 11 лютого дізнався із засобів масової інформації.

У своєму Telegram-каналі Наєв подякував всім військовим за службу та наголосив, що "це були складні часи".

"Із засобів масової інформації дізнався про своє звільнення з посади командувача Об'єднаних сил Збройних сил України, яку обіймав з 2020 року. Це були складні часи. Один з найважчих періодів історії України. І разом з вами ми з гідністю пройшли цей шлях. Україна зберегла свою Свободу та державність. В цьому є заслуга кожного з нас", — зазначив Наєв.

Він подякував усім генералам, офіцерам, сержантам і солдатам за захист та наголосив, що вірить у перемогу України.

"Схиляю голову перед мужністю й відвагою наших захисників та захисниць, які зі зброєю в руках щоденно захищають нашу країну від підступного агресора. Низько вклоняюся перед загиблими Героями, які поклали своє життя за незалежність та свободу України. Вічна їм шана і пам’ять", — наголосив Наєв.

До того ж Наєв подякував українцям за патріотизм та підтримку нашого війська. 

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський у неділю 11 лютого провів низку кадрових змін у керівництві Збройних сил України. Зокрема, призначив нового командувача Сухопутних військ ЗСУ. Крім того, очільник держави звільнив Сергія Наєва з посади Командувача об'єднаних сил ЗСУ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.02.2024 14:39