Фото: УАФ

"Для всіх це було неочікувано": Ребров відреагував на поразку збірної України у матчі з Румунією

Головний тренер збірної України Сергій Ребров назвав поразку від Румунії на Євро-2024 несподіваною. Він наголосив, що футболісти збірної України припустились багатьох помилок і не показали агресії в атаці.

Про це повідомляє Українська асоціація футболу. 

"Очевидно, що сьогодні були різні складові гри. Ми володіли м’ячем, але не створювали моментів. Якщо ти виграєш в одному компоненті, а програєш в іншому, тоді маєш набагато менше шансів. Такого результату ніхто не очікував. Попереду на нас чекає дуже серйозна гра. Хлопці самі поговорили в роздягальні, попросили мене вийти. Зі своєї сторони ми одразу вказали на помилки, але треба робити аналіз. Ми повинні швидко реагувати, повинні поговорити між собою й підготуватися до наступної, не менш важливої зустрічі", — зазначив Ребров.

Тренер української збірної додав, що, якщо команда суперників перемогла, то їхня тактика спрацювала. Водночас нін закликав зосередитися на матчі другого туру, в якому Україна 21 червня зіграє зі Словаччиною. 

"Певен, усі наші футболісти зараз вибачаються за таку гру. Вони відчувають, що зробили недостатньо. Ми представляємо сильну країну, сильну націю, яка бореться за свою свободу. Зараз ми повинні дуже серйозно підготуватися й показати іншу збірну України в матчі зі Словаччиною", — сказав Ребров.

Нагадаємо, 17 червня Національна збірна України з футболу програла Румунії у стартовому матчі Євро-2024. Матч завершився із рахунком 0:3 на користь збірної Румунії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 17.06.2024 22:57