Сергій Ребров. Джерело: Українська асоціація футболу

Ребров оголосив стартовий склад на перший матч збірної України на Євро-2024

У понеділок, 17 червня, збірна України з футболу стартує на Євро-2024 матчем проти Румунії. Гра розпочнеться о 16:00. Головний тренер "синьо-жовтих" визначився з першою одинадцяткою на важливу гру.

Як повідомила прес-служба Української асоціації футболу, збірна України гратиме таким складом: Лунін — Конопля, Забарний, Матвієнко, Зінченко — Судаков, Степаненко, Шапаренко — Циганков, Довбик, Мудрик.

Склад збірної України. Джерело: Українська асоціація футболу

Склад збірної України. Джерело: Українська асоціація футболу

В основній обоймі — одразу чотири футболісти "Шахтаря", один представляє "Динамо". Інші гравці — з іноземних клубів: двоє з іспанської "Жирони", один з іспанського "Реала", по одному з англійських "Арсеналу", "Челсі" та "Борнмута".

Запасні футболісти: Бущан, Трубін, Сваток, Таловєров, Сидорчук, Ярмоленко, Маліновський, Яремчук, Миколенко, Бражко, Зубков, Бондар, Тимчик, Ванат, Міхайличенко.

Щоправда, Віталій Миколенко з англійського "Евертона" серед запасних перебуває лише умовно, адже через травму він не зможе взяти участь у цьому поєдинку.

Нагадаємо, що українсько-румунське футбольне протистояння відбудеться на "Альянц-Арені" в Мюнхені, початок — о 16:00. Транслюватимуть матч MEGOGO та регіональні телеканали "Суспільного".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 17.06.2024 15:18