Пенні Пріцкер. Джерело: соцмережа X

До Києва прибула спецпредставник США з відновлення України (фото)

У понеділок, 29 липня, спеціальний представник Сполучених Штатів Америки з питань економічного відновлення Пенні Пріцкер прибула до Києва. 

Про це повідомила посол Сполучених Штатів в Україні Бріджит Брінк.

"З поверненням до Києва, спеціальна представнице Пенні Пріцкер!" — написала вона у соцмережі X.

Також до столиці прибули керівники кількох американських компаній.

"Разом з керівниками компаній Amentum, WestingHouse Nuclear та Бобом Кларком ми прагнемо допомогти Україні будувати власне майбутнє. Прозоре бізнес-середовище та сильне верховенство права є ключем до відновлення України та її шляху до ЄС", — зазначила Брінк.

Посол США також опублікувала спільне фото з Пенні Пріцкер та керівниками компаній. Деталей щодо візиту американських гостей до України наразі немає.

Бріджит Брінк, Пенні Пріцкер

Фото: соцмережа Х Бріджит Брінк

Варто зазначити, що Amentum — компанія, яка займається глобальним проектуванням, управлінням та інтеграцією рішень. WestingHouse Nuclear — підприємство з атомної енергетики. Компанія Clayco Inc, де Боб Кларк є виконавчим директором, — займається будівництвом.

Нагадаємо, на конференції з відновлення України — Ukraine Recovery Conference, яка відбулася у Берліні 11-12 червня, було укладено понад 100 міжнародних угод. Орієнтовна вартість проектів майже 16 мільярдів євро.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 29.07.2024 15:38