Доба в АТО: терористи 23 рази порушували перемир'я, втрат серед українських військових немає

20 ВЕРЕСНЯ 2017 06:45

Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО не зазнала суттєвих змін. Російсько-окупаційні угруповання й надалі продовжили обстріли позицій української армії, поодиноко використовуючи міномети різних калібрів. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на сторінку прес-центр штабу АТО у Facebook.

«Загалом протягом минулої доби 23 рази порушили перемир’я. Майже на кожен другий обстріл з боку противника сили АТО відповідали вогнем зі зброї, не забороненої мирними домовленостями. Внаслідок бойових дій втрат серед українських військових немає», – йдеться у повідомлені.

Зазначається, що на Донецькому напрямку активність ворога зберігалась у районі Авдіївської промзони.

«Після 18 години бойовики тричі били по наших опорних пунктах з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім того, під ворожі обстріли потрапили укріплення сил АТО поблизу Майорська, Верхньоторецького та Невельського. А близько 20 години противник випустив 10 мін калібру 120 міліметрів та застосовував озброєння БМП біля Пісків», - йдеться у повідомлені штабу АТО.

Також штаб АТО інформує, що окупанти вночі обстріляли з гранатометів наші опорні пункти на околицях Станиці Луганської, а з мінометів били поблизу Новозванівки, що на Луганському напрямку. І під ворожий вогонь великокаліберних кулеметів тричі потрапили українські захисники Водяного, на Приморському напрямку. 

Події, 20.09.2017 06:45