Резиденція Путіна у Валдаї. Джерело: росЗМІ

Дрон над резиденцією Путіна: нафтобазу в Санкт-Петербурзі атакували під носом у диктатора

У ніч на четвер, 18 січня, один із безпілотників пролітав над резиденцією російського диктатора Володимира Путіна у Валдаї. Це відбувалося під час атаки по нафтобазі в Санкт-Петербурзі.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України. Деякі джерела раніше розповідали, що це спецоперація українських розвідників.

Зокрема, один із безпілотників пролетів над Валдаєм, де розташований маєток російського диктатора Володимира Путіна. Цю резиденцію та територію навколо начебто прикриває російська протиповітряна оборона.

Однак українські Сили оборони постійно працюють над покращенням технічних можливостей безпілотників, що дозволяє їм досягати російських тилових регіонів.

Також українські спецпризначенці наголосили, що відтепер військові об'єкти Санкт-Петербурга та Ленінградської області перебувають "у зоні досяжності українських сил".

Як відомо, вночі 18 січня українські безпілотники атакували нафтобазу у місті Санкт-Петербург Ленінградської області Росії. Спецоперацію провело Головне управління розвідки України. Йшлося про атаку на нафтогазову компанію "Петербурзький нафтовий термінал". Це найбільший російський термінал з перевалки нафтопродуктів у Балтійському регіоні. Росіяни скаржилися, що дрони вперше досягнули Ленінградської області за 800 кілометрів від кордону України.

Нагадаємо, раніше рашисти хизувалися, що неподалік резиденції президента Росії Володимира Путіна у Валдаї Новгородської області з'явився комплекс протиповітряної оборони "Панцир-С1". Зенітний ракетно-гарматний комплекс встановили за шість кілометрів від самого маєтку російського диктатора.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.01.2024 15:57