Рустем Умєров. Фото: соцмережі

"Дронів буде більше": Умєров зробив оптимістичну заяву

Очільник Міністерства оборони України Рустем Умєров разом з міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим та командами міністерств провели зустріч з понад 120 виробниками БпЛА. За результатами зустрічі анонсовано збільшення кількості безпілотників для потреб військових.

Про це Умєров написав на своїй сторінці у Facebook.

"Дронів буде більше. Цього року в планах Агенції оборонних закупівель МО контракти на сотні тисяч БПЛА. Це, зокрема, довгострокові контракти, щоб виробники могли планувати масштабування виробництв", наголосив очільник оборонного відомства.

Також він зазначив, що держава робить все необхідне для того, аби новітні рішення швидше потрапляли на фронт.

"Робимо усе, аби технологічні інновації якнайшвидше потрапляли на фронт рятували життя наших воїнів та нищили ворогів. Держава є і буде партнером кожного, хто робить наше військо сильнішим!"  сказав Умєров.

Нагадаємо, за інформацією видання Bloomberg, міністр оборони Рустем Умєров цього тижня написав своїм колегам з Європейського Союзу листа, в якому описав величезну чисельну перевагу, з якою стикаються українські війська, намагаючись відбити нові напади Росії. 

Він вказав, що Україна не може випускати понад 2 000 снарядів на день для лінії фронту, яка простягається на 1 500 кілометрів. Це менше третини боєприпасів, які використовує Росія.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.02.2024 12:31