Рустем Умєров. Джерело: Facebook

Умєров розповів про корупційну схему закупівлі снарядів для ЗСУ: скільки мільярдів повернули в бюджет

Міністерство оборони співпрацює зі Службою безпеки України для виявлення корупційних схем. Є вже відчутні результати такої співпраці.

Про це розповів міністр оборони України Рустем Умєров.

"Конкретний результат. Повернули в бюджет 1,5 мільярда гривень, які фігурують у корупційній схемі придбання артилерійських снарядів для Збройних сил України", — зазначив він.

За його словами, раніше вже затримали керівника одного з головних управлінь Міноборони. Щоправда, прізвища затриманого Умєров не назвав у своєму дописі в соціальних мережах.

Він лише зауважив, що над справою працює Служба безпеки України у взаємодії та за сприяння Міноборони. Процесуальне керівництво здійснює Офіс генерального прокурора.

"Це зміни, про які ми попереджали. Важливо не лише знаходити винних у зловживаннях, а й повертати втрачене. Працюємо далі", — оптимістично резюмував Рустем Умєров.

Інфографіка: Міністерство оборони України

Інфографіка: Міністерство оборони України

Нагадаємо, раніше Міністерство оборони України під'єдналося до Єдиного порталу викривачів. Тож кожен, кому відомо про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень у Міноборони, може подати повідомлення викривача корупції, в тому числі анонімне.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.01.2024 14:40