Фото ілюстративне. Джерело: Міноборони України

Міноборони оголосило жорстку боротьбу корупціонерам: деталі

Міністерство оборони України під'єднано до Єдиного порталу викривачів. Тож відтепер кожен, кому відомо про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень у Міноборони, може подати повідомлення викривача корупції, в тому числі анонімне.

Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України. Там зазначили, що відомство додали до переліку державних органів на спеціальному порталі Національного агентства із запобігання корупції (НАЗК).

"За допомогою цієї захищеної системи можна контролювати стан і результати розгляду повідомлення, отримати інформацію про статус викривача", — йдеться в повідомленні.

Портал гарантує заявникам дотримання умов анонімності та конфіденційності, надійний захист персональних даних.

Також повідомити про можливі факти корупційних або пов’язаних із корупцією правопорушень можна через спеціальну телефонну лінію Міноборони (+38 044 271 39 86), електронну пошту (dzvk_mou@post.mil.gov.ua), офіційний веб-сайт відомства.

Джерело: Міністерство оборони України

Джерело: Міністерство оборони України

Нагадаємо, що 17 січня Міністерство оборони України подало заяву до Державного бюро розслідувань про визнання відомства потерпілою стороною у справі проти компаній, які пов'язані із львівським підприємцем Ігорем Гринкевичем.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.01.2024 16:39
Фото ілюстративне. Джерело: Міноборони України