Олександр Усик. Джерело: Facebook-сторінка Олександра Усика

Другий бій Усик — Ф’юрі буде ще кращим: команда британця активувала опцію реваншу

Британський боксер Тайсон Ф'юрі активував пункт щодо реваншу з Олександром Усиком після поразки 18 травня. Щоправда, бій, який заплановано на середину осені, ще офіційно не анонсовано.

Про це розповів промоутер Френк Воррен в інтерв'ю ВВС. Представник "Циганського короля" висловив упевненість у тому, що повторний бій складеться для його підопічного набагато краще, ніж перший поєдинок, в якому Усик переміг роздільним рішенням суддів.

"Буде матч-реванш. Я думаю, він буде кращим за перший бій. Вони обидва знають один одного, вони ділили ринг і будуть прагнути використовувати той досвід, який отримали в бою як перевагу, щоб перемогти свого суперника", — зазначив Воррен.

За його словами, Тайсон просить про реванш лише тому, що думає, що зможе перемогти.

"Він вірить у себе. Усі думають, що Усик найкращий, тож погляньмо, що зробить Тайсон. Він зателефонував мені та сказав, що хоче реваншу, тож ми у справі", — наголосив Воррен.

До речі, букмекери вже розпочали приймати ставки на реванш Усика та Ф'юрі. На відміну від ситуації зі ставками перед першим боєм, тепер фаворитом протистояння вважають українця. На успіх нашого земляка в авторитетній британській конторі Wiliam Hill можна поставити з показником 1,57. Ставки на перемогу Ф'юрі приймають за 2,50. Нічия, на думку аналітиків, малоймовірна (15,00).

Як відомо, український боксер надважкої ваги Олександр Усик очолив оновлений рейтинг найкращих бійців світу незалежно від вагової категорії. Він отримав визнання після бою з британцем Тайсоном Ф'юрі.

Нагадаємо, що команда Усика хоче, щоб у матчі-реванші з Ф'юрі на кону стояли всі чемпіонські пояси. Це дозволить провести повторний бій за звання абсолютного чемпіона світу. Усика ж можуть позбавити чемпіонського поясу IBF через непроведення обов’язкового захисту титулу з хорватським претендентом Філіпом Хрговичем. Хоча раніше президент IBF заявив, що будь-який чинний чемпіон може попросити федерацію про виняток.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 23.05.2024 13:17