Фото ілюстративне: Джерело: telegraph

ДТЕК повідомив про атаку окупантів по теплоелектростанції на Дніпропетровщині

Ворог продовжує здійснювати терористичні атаки по цивільних та енергетичних об'єктах України. Ввечері 22 жовтня внаслідок обстрілів постраждала одна з теплоелектростанцій ДТЕК.

Про це повідомляє прес-служба компанії. Зазначається, що ворог завдав удару по складських приміщеннях ДТЕК в Дніпропетровській області. Було пошкоджено кабелі, трансформатори, роз’єднувачі та інше обладнання. 

"Продовжуємо оцінювати збитки та планувати, як перекрити потребу у знищених матеріалах. Як би ворог не намагався, у нього не вийде зірвати нашу підготовку до опалювального сезону", — йдеться у повідомленні оператора.

Нагадаємо, в енергетичній компанії ДТЕК відреагували на інформацію, що у ЗМІ почали з’являтись графіки відключень світла. Енергетики наголосили, що вони не застосовуються наразі.

Раніше голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький 10 жовтня розповідав, що в разі масованих атак Росії на енергетичні об'єкти України тривалість відключень світла залежатиме від того, яким в цей день буде споживання та спроможності електростанцій. Водночас він наголосив, що "Укренерго" перегляне графіки відключення світла. Зокрема, зміняться списки та черговість можливих відключень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.10.2023 09:22