Фото: Wypadki i Pożary w Zachodniopomorskim \ Facebook

ДТП на пішохідному переході у польському Щецині: серед постраждалих — шестеро українців

Внаслідок масштабної дорожньо-траспортної пригоди у польському місті Щецин, яка відбулася 1 березня, постраждали шестеро громадян України.

Про це повідомив воєвода Західнопоморського воєводства Адам Рудавський, передає польське видання Gаzeta Wyborcza.

"Загалом маємо 20 постраждалих віком від п’яти до 62 років. Серед поранених — шестеро дітей, шестеро потерпілих є громадянами України", — розповів Рудавський.

За його словами, двоє постраждалих віком 22 і 58 років перебувають у критичному стані, четверо — у тяжкому. Всім травмованих госпіталізували у сім лікарень Щецина.

Що відомо про ДТП у польському Щецині

Дорожньо-транспортна пригода сталася на площі Родла. Це одне з найбільших та завантажених перехресть у Щецині. Там 33-річний водій на швидкості в'їхав прямо у натовп пішоходів, збивши 12 осіб.

Після вчинення ДТП водій втік із місця аварії та незабаром зіткнувся лоб у лоб з автомобілями, що їхали в напрямку центру. Внаслідок цього ще кілька людей постраждало. Відтак, загальна кількість травмованих становить 20 людей, серед них — шестеро дітей. Винуватця ДТП затримано. 

Нагадаємо, раніше у Польщі автобус з українцями потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Внаслідок аварії загинули дві жінки та дитина.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.03.2024 15:08