Фото: Instagram @kvittkova

ДТП у Києві за участю Квіткової: блогерка прокоментувала інцидент

Блогерка Даша Квіткова підтвердила, що у неділю, 27 серпня, потрапила у дорожньо-транспортну пригоду у Києві. За її словами всі учасники ДТП живі.

Про це Квіткова розповіла в сторіз свого Instagram.

Блогерка розповіла, що повертала на перехресті, їхала з машинами в потоці останньою. І в секунду їй в бік Lexus, за яким зірка була за кермом, в’їхало дві машини — Mustang та Tesla.

"Я трохи відійшла від учора і готова дати свої коментарі, тому що не люблю наклепи. Так, я потрапила вчора в ДТП — вперше в своєму житті. Але найголовніше, що ми всі живі, здорові, з нами все гаразд. Я їхала в пологовий будинок до Тані на виписку, але не доїхала, тому що повертала на перехресті, була в потоці машин, їхала останньою. І в секунду в бік Lexus, за кермом якого я була, в'їхало дві машини — Mustang та Tesla", — повідомила Квіткова.

Квіткова ДТП

Скріншот

За словами Квіткової, скарг на самопочуття від усіх учасників ДТП не було, окрім однієї дівчини, пасажирки Mustang. Вона нібито вимагала компенсацію через травму руки.

"Сказала, що хоче грошову компенсацію через можливе забиття руки. Але медичну експертизу ми досі чекаємо. І якщо я заплачу їй цю компенсацію, вона готова забрати свою заяву. Я відмовилася це робити, бо ніколи не вирішую питання грошима чи відмазуваннями. Я завжди чесна, особливо в питаннях правових. Так, Lexus був на тест-драйві, тому я відразу викликала представників Lexus, і ми надали всі документи співробітникам поліції", — додала блогерка.

Квіткова наголосила, що готова нести відповідальність згідно з рішенням суду.

"Всі матеріали були надані поліції. Є відеодокази, є камери спостереження. Тому розповідати, що я намагаюся уникнути відповідальності, бо не погодилася платити на місці гроші — не є правдою", — підсумувала вона.

Нагадаємо, увечері 22 серпня у Львівській області на автотрасі Київ-Чоп сталася смертельна ДТП за участі поліцейськоговнаслідок якої одна людина загинула, а трьох було госпіталізовано. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.08.2023 13:59