Володимир Зеленський. Джерело: president.gov.ua

"Дуже складно, але важливо — вистояти": Зеленський оцінив ситуацію на фронті

Українським військовим дуже важливо вистояти на тлі постійних атак росіян на фронті. Зараз ситуація в Донецькій області надзвичайно складна та напружена.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський під час традиційного вечірнього відеозвернення.

Він розповів, що сьогодні, 21 червня, заслухав доповідь голови Служби зовнішньої розвідки Олега Іващенка. Також відбулася доповідь головнокомандувача Олександра Сирського.

Президент наголосив, що пишається всіма військовими, які зараз хоробро відбивають російські штурми. За словами Зеленського, ситуація у Харківській області стала ще більш стабілізованою. Це — заслуга українських захисників.

"Донецька область — дуже складно. Особливо це Покровський напрямок — десятки російських атак щодобово. Дуже важливо вистояти там, знищувати окупанта і не давати Росії жодного приводу сподіватися, що у війні проти України Росії щось вдасться", — наголосив президент.

Окремо він акцентував на тих напрямках, де відбувається велика кількість російських наступів, при цьому окупанти активізували свої дії, кидаючи військових на штурми.

"Ми можемо та повинні вибивати для України результат. В усьому. Завжди. Коли є можливість, коли є шанси та коли ми самі зобов’язані створювати для себе шанси на перемогу. На успіх України", — наголосив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що в п’ятницю, 21 червня, президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі своїм польським колегою Анджеєм Дудою. Вони обговорили актуальні питання міждержавних відносин.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.06.2024 21:39