Фото: Руслан Маліновський. Джерело – Instagram

Два футболісти залишили розташування збірної України напередодні матчу з Мальтою

Напередодні поєдинку з Мальтою в рамках кваліфікації на Євро-2024 у збірної України з'явилися кадрові проблеми. Розташування національної команди залишили захисник Сергій Кривцов та півзахисник Руслан Маліновський.

Про це повідомляє офіційний сайт Української асоціації футболу.

За даними УАФ, Кривцов має м’язове ушкодження стегна. Маліновський у матчі відбору Євро-2024 з Північною Македонією (2:0) отримав третє попередження в нинішньому відбірному циклі, а тому не зможе взяти участі у наступній грі проти Мальти.

Поєдинок Мальта — Україна пройде 17 жовтня, початок матчу о 21.45.

Нагадаємо, у суботу, 14 жовтня, у Празі збірна України перемогла Північну Македонію у відборі на чемпіонат Європи 2024 року. "Синьо-жовті" тріумфували завдяки голам Георгія Судакова та Олександра Караваєва. Наша команда провела шість матчів, набрала десять очок та посідає друге місце у турнірній таблиці групи "С" кваліфікації на Євро-2024.

Скріншот сайт УЄФА

Наприкінці вересня головний тренер збірної України Сергій Ребров оголосив склад гравців на жовтневий збір національної команди. До табору "синьо-жовтих" повернувся півзахисник італійського "Дженоа" Руслан Маліновський, який пропустив попередній цикл.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 16.10.2023 18:07