Фото: Національна поліція

Два легковики не розминулися на дорозі: у Києві в ДТП постраждали 5 людей, серед них — дитина

Увечері неділі, 4 лютого, в Оболонському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох легкових автівок. В результаті інциденту п’ятеро осіб госпіталізовано до лікарні, серед них — дитина.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Близько десятої години вечора до поліції Києва надійшло повідомлення про аварію з потерпілими по вулиці Героїв Дніпра на столичній Оболоні. Для з’ясування обставин події на місце виїхала слідчо-оперативна група.

На місці події правоохоронці встановили, що 39-річний водій автомобіля Ford Mustang не вибрав безпечної швидкості й виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з Ford Mondeo.

"Внаслідок ДТП водій і пасажир автомобіля "Ford Mustang", а також водій та двоє пасажирів автомобіля "Ford Mondeo", серед яких 7-річна дитина, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікарні з різними тілесними ушкодженнями", йдеться у повідомленні. 

 дтп на оболоні 4 лютого

Фото: Національна поліція

За фактом події слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Нагадаємо, 1 лютого під колесами автомобіля в Голосіївському районі Києва загинула 15-річна дівчина. Попередньо, вона намагалася перебігти дорогу у невстановленому місці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 05.02.2024 10:44