Фото: Pixabay / ілюстративне

Два російських "шахеди" дістались Хмельниччини: в ОВА розповіли, чи вдалось відбити атаку

У ніч на п'ятницю, 15 березня, російська армія атакувала дронами-камікадзе Хмельницьку область. Ворожим "шахедам" не вдалось досягти цілей під час операції в регіоні.

Про це у Telegram-каналі повідомляє Хмельницька обласна військова адміністрація. Там зазначили, що 15 березня вночі, під час повітряної тривоги, Сили протиповітряної оборони збили два БпЛА типу Shahed.

"Постраждалих чи руйнувань немає. Дякуємо нашим ЗСУ!" — йдеться у повідомленні адміністрації.

Раніше повідомлялось, що у Вінницькій області внаслідок влучання російського дрона-камікадзе у житловий будинок загинула одна людина. Крім того, через ворожу атаку зросла і кількість постраждалих. Якщо спочатку влада повідомляла про трьох поранених, то станом на 23:55 їх кількість збільшилася до чотирьох. Інформації щодо стану здоров'я постраждалих поки немає. Очільник Вінницької ОВА наголосив, що на місці влучання триває розбір завалів.

Нагадаємо, зранку 14 березня рашисти тероризували Нікополь у Дніпропетровській області. Тоді внаслідок обстрілу постраждали п'ятеро осіб, серед яких — семирічний хлопець.

До того ж 14 березня російські окупанти атакували Херсон. Ворожа ціль "прилетіла" прямо у квартиру одного з будинків у центрі міста.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.03.2024 06:01