Фото:соцмережі

Двигуни загорілися в повітрі: у Росії ще один літак ледь не зазнав катастрофи (відео)

У Росії у повітрі спалахнув ще один пасажирський літак. Пасажирський Boeing 737 авіакомпанії S7 здійснив екстрену посадку в Новосибірську через загоряння двигунів.

Про це пишуть росЗМІ.

На борту було 176 осіб. За попередньою інформацією, обійшлося без постраждалих. Зазначається, що при наборі висоти з обох двигунів раптом з'явилося полум'я.

"Екіпаж запросив у диспетчера посадку, після чого зміг успішно приземлити судно", — пишуть росЗМІ.

Припускають, що займання могло статися через те, що двигун працював у нестійкому режимі.

Зазначимо, що напередодні в Улан-Уде (Росія) спалахнув літак. Вантажний Ту-204 мав вирушити до китайського Чжанчжоу.

Як відомо, в Росії постійно відбуваються надзвичайні пригоди за участю авіації. Зокрема, у літаків російського виробництва "Суперджет" додалося проблем через санкції. Пілоти скаржаться на відмови навігаційних баз даних.

Нещодавно Головне управління розвідки Міністерства оборони України провела кібероперацію проти "Росавіації" й отримало таємні документи Міністерства транспорту Росії, в яких повідомлялося, що через санкції цивільна авіація РФ на межі колапсу.

Нагадаємо, в листопаді стало відомо, що армія країни-агресорки, ймовірно, поверне в експлуатацію висотний розвідувальний літак радянських часів M-55. За даними розвідки Великої Британії, останнім часом його використовували як дослідницьку платформу. Проте в листопаді зафіксували, що він перевозить військову розвідувальну капсулу, розроблену для використання на російських винищувачах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.12.2023 08:46