Фото ілюстративне. Джерело: mil.in.ua

У Росії в повітрі спалахнув літак (відео)

У четвер, 7 грудня, в Улан-Уде (Росія) спалахнув літак. Вантажний Ту-204 мав вирушити до китайського Чжанчжоу.

Про це повідомили російські інформаційні ресурси.

"Вантажний літак авіакомпанії "Аеростар" мав виконати рейс з Улан-Уде до Чжанчжоу. Однак за декілька хвилин після зльоту біля борту Ту-204 спалахнув лівий двигун", — зазначив Telegram-канал Baza.

Пілоти доповіли в аеропорт, після чого скинули паливо та розпочали посадку.

"Усі служби аеропорту привели в повну готовність. У результаті борт благополучно приземлився о 8:30 за місцевим часом. Постраждалих немає", — йдеться в повідомленні.

Як відомо, в Росії постійно відбуваються надзвичайні пригоди за участю авіації. Зокрема, у літаків російського виробництва "Суперджет" додалося проблем через санкції. Пілоти скаржаться на відмови навігаційних баз даних.

Нещодавно Головне управління розвідки Міністерства оборони України провела кібероперацію проти "Росавіації" й отримало таємні документи Міністерства транспорту Росії, в яких повідомлялося, що через санкції цивільна авіація РФ на межі колапсу.

Нагадаємо, в листопаді стало відомо, що армія країни-агресорки, ймовірно, поверне в експлуатацію висотний розвідувальний літак радянських часів M-55. За даними розвідки Великої Британії, останнім часом його використовували як дослідницьку платформу. Проте в листопаді зафіксували, що він перевозить військову розвідувальну капсулу, розроблену для використання на російських винищувачах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 07.12.2023 09:41