Володимир Путін або його двійник. Джерело: nv.ua

Двійники Путіна: у ГУР пояснили, чому "рупорам Кремля" все важче приховувати правду

Речник російського диктатора Дмитро Пєсков після чуток про "смерть" Володимира Путіна почав коментувати існування його двійників. Це теж свідчить, що в Росії відбуваються якісь внутрішні процеси.

Таку думку висловив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі Radio NV.

"Звичайно, коли офіційні роти Кремля розпочинають спростовувати та кратно повторювати про те, що насправді двійників Путіна не існує, висновок напрошується абсолютно протилежний", — зазначив він.

За його словами, правдива інформація про використання технологій двійників для російського диктатора отримала підтвердження з багатьох джерел — не лише в Україні. І це інформація, яку важко приховувати; яка підточує образ російського диктатора зсередини.

"І в купі з іншими подіями, до яких напряму дотичні російські спецслужби — такими, як єврейські погроми в Махачкалі, наприклад, чи бунт Пригожина та похід на Москву, — це все делегітимізує образ російського диктатора", — додав представник Головного управління розвідки.

Андрій Юсов наголосив: те, що вони все частіше змушені доводити, що він насправді живий і що двійників немає, і він активний, бадьорий, сповнений сил, свідчить абсолютно про протилежні процеси — про згасання і делегітимізацію образу російського диктатора. Незалежно від того, в якому фізичному стані він перебуває насправді.

Нагадаємо, влітку Юсов розповідав, що в російського диктатора Володимира Путіна є три двійники. Цьому сприяла зовнішність очільника Кремля. Він уточнив, що під час використання двійників легко можна відстежувати нехарактерні дії для російського диктатора.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 07.11.2023 17:09