Фото ілюстративне зі соцмереж

"Двір мого будинку сьогодні вранці": народна депутатка показала наслідки ранкового обстрілу столиці

У вівторок, 23 січня, російські окупанти обстріляли столицю. Народна депутатка від фракції "Європейська Солідарність" Вікторія Сюмар показала наслідки ранкової атаки.

Політикиня опублікувала фото з двору свого дому на своїй сторінці у Facebook.

"Так виглядає двір мого будинку сьогодні вранці. Половина квартир без вікон", — написала вона у своєму пості.

Нардепка додала, що також пошкоджено частину автомобілів, які були у дворі.

"Поліція і криміналісти працюють оперативно. Опитують щодо постраждалих і фіксують руйнування вже. Вдячність за роботу. Головне, попередньо без жертв", — проінформувала Сюмар.

Депутатка від фракції "Європейська Солідарність" наголосила, що в Україні на даний час "зарано говорити про "безпечність" міст".

"А росіянам хочеться бумерангу, бо мусить же в світі бути справедливість", — додала вона.

Варто зазначити, що унаслідок ракетної атаки на Київ 23 січня пошкоджено декілька будівель у різних районах міста. За попередньою інформацією, постраждало 22 людини, з них 13 госпіталізовано. Тривають роботи з ліквідації наслідків обстрілів.

Нагадаємо, 23 січня окупанти завдали комбінованого ракетного удару по Україні, застосувавши крилаті, балістичні, авіаційні та зенітні керовані ракети. Повітряні сили знищили 21 ворожу ракету.

Додамо, російський ракетний обстріл, що відбувся вранці 23 січня, мав наслідки й для українського адвоката та військовослужбовця Збройних сил України Масі Найєма. В його квартирі внаслідок вибуху вилетіли шибки, сам військовий не постраждав.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.01.2024 14:27