Фото: Instagram-сторінка Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек офіційно розлучаються

Відома акторка Дженніфер Лопес та її чоловік актор Бен Аффлек офіційно розлучаються. Зіркове подружжя прожило разом менш ніж два роки.

Про це повідомляє CNN, посилаючись на запис у реєстрі Вищого суду міста Лос-Анджелеса Сполучених Штатів Америки.

Так, Лопес подала на розірвання їхнього дворічного шлюбу в Лос-Анджелесі у вівторок, 20 серпня, що збігається з річницею їхньої весільної церемонії, яка пройшла у серпні 2022 року. Зазначається, що акторка вказала офіційну дату розставання — 26 квітня 2024 року. Зірки розсталися після того, як почали жити окремо, Лопес скасувала свій літній тур, щоб провести час із родиною. Також вони виставили на продаж свій будинок у Беверлі-Хілз.

Зокрема, Лопес та Аффлек також часто з'являлися на людях окремо та без обручок. Видання наголошує, що Лопес святкувала свій день народження наприкінці липня, влаштувавши вечірку, на якій Аффлека, схоже, не було серед відвідувачів.

"Їхнє розлучення ознаменує собою черговий поворот в історії кохання двох суперзірок, яке протягом десятиліть перебувало в центрі уваги громадськості", — зазначає CNN. 

Варто додати, що у 2024 році Лопес випустила документальний фільм "Найвеличніша історія кохання, яку ніколи не розповідали", який розповідає історію її самостійно спродюсованого альбому This Is Me... Now та її десятирічних пошуків любові до себе. Зокрема, у цьому фільмі Аффлек сказав, що навчився "йти на компроміс" із Лопес щодо її бажання бути більш публічною у своєму приватному житті.

Водночас одруження зірок відбулося більш ніж через 20 років після їх першої зустрічі на знімальному майданчику комедії "Джильї", де вони разом зіграли злочинців, які застрягли на роботі. Після спільної роботи у цьому фільмі вони зав’язали справжню дружбу, яка згодом переросла у стосунки. Проте вже у 2004 році вони розірвали свої відносини, а змогли їх відновити у 2022 році.

Нагадаємо, раніше видання Daily Mail повідомляло, що донька Бреда Пітта Шайло Джолі офіційно відмовилася від прізвища свого батька. Згідно з офіційними судовими документами, клопотання було задоволено 19 серпня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 21.08.2024 11:48