Фото: сторінка в Instagram Шайло Нувель Джолі

Донька Джолі і Пітта офіційно відмовилась від прізвища батька

Дочка Бреда Пітта Шайло Джолі офіційно відмовилася від прізвища свого батька. Згідно з офіційними судовими документами, клопотання було задоволено в 19 серпня.

Про це повідомляє Daily Mail.

Шайло, яка найняла та сплатила послуги власного адвоката, коли у травні в день свого 18-річчя подавала заяву про відмову від прізвища Пітт, подала заяву на зміну свого прізвища з Шайло Нувель Джолі-Пітт на Шайло Нувель Джолі.

TMZ повідомляє, що офіційного слухання з питання зміни прізвища не проводилося, а клопотання було задоволене у понеділок, згідно з офіційними документами суду.

Минулого місяця Шайло розмістила в газеті оголошення про зміну прізвища, що є стандартним кроком, перш ніж суд схвалить його зміну. У повідомленні також говорилося, що будь-хто, хто має заперечення проти петиції, повинен з'явитися до суду. Джерело, близьке до справи, повідомило Dailymail.com минулого місяця: "Шайло найняла власного адвоката та оплатила все сама, так що Енджі нічого не знає і не може говорити про це".

Нагадаємо, торік Анджеліна Джолі зізналася, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Як стверджує лауреатка двох премій "Оскар", проблеми є не лише на психологічному рівні, але і на фізичному.

Також повідомлялось, що названий син Анджеліни Джолі та Бреда Піта Пакс Джолі-Пітт, який 29 липня потрапив у дорожньо-транспортну пригоду на електроскутері, був виписаний з реанімації. Акторка перебувала поруч з сином під час його лікування, брати та сестри теж відвідували його.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Lifestyle, 20.08.2024 14:38