Фото: Цензор.нет

Електронні повістки та закриття кордонів: у РФ готують нові "сюрпризи" для чоловіків

Влада країни-агресорки готує нові обмеження для чоловіків призовного віку. Зокрема, у Росії хочуть ввести електронні повістки та закрити кордони.

Про це повідомила Держдуму РФ.

Зазначається, що депутати підготували поправки до законодавства щодо військового обліку. Відтак, росіянам можуть заборони виїзд за кордон з моменту вручення повістки до явки у військкомат.

Крім того, Держдума хоче, аби повістки можна було вручити не лише особисто військовозобов'язаному, але й листом чи електронно на російському державному порталі "Госуслуги".

Після оголошення таких нововведень, прес-секретар диктатора Дмитро Пєсков поспішив заспокоїти росіян і заявив, що "законопроект про електронні повістки не викличе паніку та хвилю еміграції".

Нагадаємо, російські загарбники для війни в Україні мобілізували 300 тисяч солдатів. Це стало наслідком значних втрат та постійних дезертирств. Продовження мобілізаційних заходів і, як наслідок, колосальних безповоротних втрат вбитими та пораненими викликає чимало проблем всередині самої Росії.

Також за даними української розвідки, у межах прихованої мобілізації щомісяця Росії вдається додатково мобілізувати приблизно 20 тисяч осіб.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.04.2023 14:47