Фото: ДТЕК Київські електромережі

Енергетики переходять в посилений режим роботи через негоду на Київщині

У Київській області 2 квітня буревії спричинили аварії в мережах, через що енергетики переходять в посилений режим роботи.

Про це йдеться у Telegram-каналі ДТЕК.

Оператор зазначив, що в Київській області відбулось погіршення погоди, через що до кінця доби 2 квітня очікується гроза, в окремих районах області град і поривчастий вітер.

"Негода вже спричинила аварії в мережах. Найбільше від стихії постраждав Білоцерківський район. Також є проблеми в Бориспільському, Бучанському, Фастівському та Обухівському районах", — йдеться у повідомленні прес-служби ДТЕК.

Там також наголосили, що енергетики вже ліквідовують наслідки негоди.

"Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередачі", — додали у прес-службі оператора.

Нагадаємо, 29 березня Київ засипало градом. Також у місті була сильна гроза зі зливою та блискавками, через що у столиці оголошували жовтий рівень небезпеки.

Раніше повідомлялось, що у ніч на 29 березня ворог влаштував комбіновану масовану атаку на Київщину, застосовуючи ракети та дрони. В області працювала протиповітряна оборона, а тривога тривала майже всю ніч. Попри це влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не допущено. Жертв та постраждалих від атаки не було.

Варто зазначити, що 1 квітня на півдні Польщі п'ятеро людей загинули через потужні вітри, серед яких діти. За останні два дні стихія також завдала сусідній країні значних матеріальних збитків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 02.04.2024 20:20