Фото: Twitter

Київ накрила негода: у столиці сильна гроза зі зливою та градом (фото, відео)

У п'ятницю, 29 березня, Київ засипало градом. Також у місті була сильна гроза зі зливою та блискавками. У столиці оголошено жовтий рівень небезпеки.

Відео негоди опублікували у місцевих Telegram-каналах.

Деякі вулиці столиці сильно підтопило. Машини рухаються по воді. За словами місцевих мешканців, грім був настільки гучний, що жителі переплутали його з вибухами.

Варто зазначити, що метеорологи 29 березня оголосили штормове попередження у низці областей — зокрема у Дніпропетровській та Київській. У КМВА попередили, що гроза може тривати у столиці до кінця доби. 

"У найближчу годину з утриманням до кінця доби 29 березня гроза (І рiвень небезпечності, жовтий). Не лякайтеся грому! У разі оголошення повітряної тривоги — прямуйте до укриття!" — наголосили в адміністрації.

Оновлено

Після зливи з градом та громом у столиці сталося дивовижне явище: на тлі чорного хмарного неба з'явилася велика веселка.

Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

Нагадаємо, останній день зими у столиці був аномально теплим. Так, 29 лютого метеорологи зафіксували одразу два температурні рекорди. Зокрема, максимальна температура повітря досягла +12,1°C, що на 2,8°C вище попереднього рекордного показника для цього дня 2008 року.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 29.03.2024 18:35