Фанати «ПСЖ» загрожують бойкотувати гру з «Реалом» через Неймара

13 ВЕРЕСНЯ 2019 14:30

Фанати «ПСЖ» як і раніше налаштовані агресивно по відношенню до Неймара, який цього літа намагався покинути команду і піти в «Барселону» або «Реал», але в підсумку залишився у «парижан», повідомляє Archywoldys.

Керівництво клубу вже проводило очну зустріч з фанатами і переконливо просило їх не «хейтити» Неймара, але будь-яких вагомих результатів не добився, повідомляє RMC Sport.

Ультрас загрожують вивісити ображливі для гравця банери вже на найближчій грі «ПСЖ» з «Страсбургом», 14 вересня, коли Неймар вперше в новому сезоні вийде на поле в складі «парижан» після травм.

На матч проти мадридського «Реалу» в рамках групового етапу Ліги Чемпіонів 18 вересня фанати «ПСЖ» і зовсім загрожують не з'явитися, тим самим залишивши команду без підтримки.

Керівництво клубу не залишає спроб домовитися з фанатами, зокрема, розглядаючи відсутність Неймара в основному складі як один з варіантів.

Влітку Неймар робив безліч спроб повернутися в «Барселону», зокрема навіть поїхав до столиці Каталонії, нікого не повідомивши і не з'явившись на передсезонних зборах протягом трьох днів.

Мер Парижа Анн Ідальго сказала, що для того, щоб фанати перестали ненавидіти Неймара, йому потрібно допомогти «ПСЖ» виграти Лігу Чемпіонів цього сезону.

«Неймар повинен допомогти нам перемогти в Лізі чемпіонів. Мені подобається футбол, мені подобається ця команда, я повністю підтримую «ПСЖ». Хлопець, ми тебе дуже любимо», - сказала вона в ефірі Tele Loisirs.

Спорт, 13.09.2019 14:30