Фото: Instagram Артема Довбика

Футболіст Довбик визначився зі своїм майбутнім клубом, і це не "Атлетіко"

Український нападник Артем Добвик, права на якого належать іспанській "Жироні", схиляється до продовження кар'єри в італійській "Ромі". Агенти гравця були у Римі для контактів з потенційним клубом форварда.

Про це повідомив інсайдер Джанлука Ді Марціо на своєму сайті.

Як зазначає Ді Марціо, представники Артема Довбика намагаються зрозуміти, яку пропозицію запропонувати "Жироні": вони роздумують над високою фіксованою частиною, що становить близько 30-32 мільйонів євро, а потім введуть різні бонуси, що досягають близько 34 мільйонів євровалюти.

"Постійні контакти продовжувалися і сьогодні, щоб спробувати переконати гравця. Це вирішальний час, щоб зрозуміти реальність операції, яка, однак, залишається складною через слово, дане "Жироною" "Атлетіко Мадрид", — наголосив Джанлука Ді Марціо.

Раніше повідомлялось, що нападник "Жирони" Артем Довбик пропустив останнє тренування своєї команди. Майбутнє форварда пов'язують з мадридським "Атлетіко".

Нещодавно авторитетний інсайдер Фабріціо Романо заявив, що мадридський "Атлетіко" узгоджує останні деталі щодо переходу Артема, а інший інсайдер Ніколо Скіра повідомляв, що нападник перейде в іспанський гранд.

Варто зазначити, що у минулому сезоні форварда збірної України Артема Довбика визнали найкращим футболістом іспанської "Жирони" в сезоні-2023/24. Він забив найбільше голів за команду.

Також повідомлялось, що український нападник "Жирони" Артем Довбик відзначився трьома забитими голами та асистом у матчі останнього туру чемпіонату Іспанії з футболу. Господарі поля розгромили "Гранаду" з рахунком 7:0.

Наступного сезону "Жирона" дебютує в Лізі чемпіонів, що є найбільшим успіхом в історії цього скромного клубу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 26.07.2024 09:54