Фото: сторінка в Instagram Зінченка

Футболіст Зінченко пригадав, як зірвав тренування "Ман Сіті": що він сказав Гвардіолі

Захисник лондонського "Арсеналу" та збірної України Олександр Зінченко розповів про конфлікт із головним тренером своєї колишньої команди "Манчестер Сіті" Пепом Гвардіолою. Інцидент трапився на тренуванні "містян" після неточної передачі українця.

Про це повідомляє The Guardian.

Як зазначає видання, Зінченко дізнався, що Гвардіола ніколи не кричав, а його командні розмови у перерві завжди несли у собі позитивне підкріплення. Але ви не станете найкращим менеджером у світі без безжального менталітету. Зінченко виглядає засмученим, коли згадує той день, коли він припустився помилки, поставивши питання Гвардіолі після того, як той розкритикував пас на тренуванні.

"Уголос я сказав: "Містере! Я щойно зробив один неправильний пас, розумієте?" І його реакція була неймовірною", — пише Зінченко у своїй книзі. "О, гаразд, вибачте, вибачте, містере Зінченко. Вибачте", — сказав Пеп. "Добре, хлопці, дякую, всі всередину". І він пішов у роздягальню. Тренування закінчено, і все тому, що я огризнувся. Я знав, що маю проблеми", — сказав футболіст.

Зінченко потрапив на лаву запасних на наступну гру.

"Слухай, по-перше, я не мав рації", — визнає він зараз. "Я відразу зрозумів, але було б безглуздо, якби я пішов прямо до його кабінету і попросив вибачення. Це був передігровий день, і я знав, що його голова була зайнята планом гри. Але я перепросив після гри", — додав Олександр.

Варто зазначити, що Олександр Зінченко востаннє грав за "Арсенал" ще у серпні, потім у нього була травма. У поточному сезоні українець провів дві гри без результативних дій.

Нагадаємо, раніше футболіст лондонського "Арсеналу" та збірної України Олександр Зінченко заявив, що готовий піти воювати, якщо його призвуть до лав Збройних сил України. Зараз на фронті перебуває чимало його шкільних друзів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.10.2024 20:31