Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Ф'юрі здивував заявою щодо своєї готовності до реваншу з Усиком

Екс-чемпіон світу у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі відповів на питання про те, чи готовий до реваншу проти українського чемпіона WBA, WBC, WBO та IBO у надважкій вазі Олександра Усика.

Як повідомляє Tribuna.com, на запитання журналістів щодо того, чи готовий британець до реваншу проти Усика, Ф'юрі відповів негативно.

Так, на запитання "Тайсоне, готовий до реваншу?" британець відповів коротко "Ні"

Зауважимо, що бій-реванш Усик — Ф'юрі відбудеться 21 грудня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді. У ринг боксери вийдуть на місцевій Kingdom Arena. 

У першому поєдинку між боксерами, який пройшов у ніч проти 19 травня 2024 року, українець переміг британця роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114). Так, наприкінці дев'ятого раунду Усик серією ударів відправив суперника в нокдаун. Втім, поєдинок тривав усі 12 раундів, які передбачає регламент. 

Цією перемогою Олександр захистив пояси WBO, WBA, IBO та IBF, а також відібрав у Ф'юрі титул WBC. Усик став першим абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні у XXI столітті.

До українця останнім "абсолютом" у надважкій вазі був Леннокс Льюїс, який здобув цей статус 1999 року. Британець здобув це звання, коли переміг Евандера Холіфілда. Тоді на кону стояли титули WBA, WBC та IBF. 

Нагадаємо, напередодні Олександр Усик поділився деталями процесу підготовки до бою з британцем Тайсоном Ф'юрі. Зокрема тим, як він підбирає спаринг-партнерів. Український боксер зауважив, що не бачить різниці між професійними спортсменами та аматорами й готовий залучати до спарингу всіх, хто підпадатиме під габарити Ф'юрі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 25.10.2024 01:24