Нікол Пашинян. Джерело: newsarmenia.am

Гелікоптер з главою уряду Вірменії на борту здійснив екстрену посадку (відео)

Гелікоптер, на борту якого перебував глава вірменського уряду Нікол Пашинян, здійснив екстрену посадку. Це сталось на місцевому стадіоні у місті Ванадзор, що на півночі держави. 

Про це Пашинян повідомив на своїй сторінці у Facebook. За його словами, внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Усі люди, які перебували на борту вертольота, продовжили рух на автомобілі.

"Любі мої, все добре. Через погані погодні умови наш гелікоптер приземлився у Ванадзорі. Тепер ми в дорозі на машині. Всім гарного дня", — йдеться у повідомленні Пашиняна.

Що відомо про авіатрощу з президентом Ірану

Гелікоптер із президентом Ірану Ібрагімом Раїсі та міністром закордонних справ Хоссейном Амір-Абдуллахіаном розбився в горах 19 травня через негоду. Інцидент стався, коли вертоліт перетинав гірську місцевість у сильному тумані.

За повідомленням державного інформаційного агентства IRNA, погана погода ускладнила рятувальні роботи. Начальник штабу іранської армії наказав залучити всі ресурси армії та елітної революційної гвардії у пошуково-рятувальних операціях.

Згодом іранські рятувальні команди все ж визначили розташування гелікоптера з президентом Ібрагімом Раїсі. Точне місце події з вертольотом, на борту якого перебував президент Раїсі та його оточення, зафіксовано недалеко від села Озі, розташованого в лісі Арасбаран у північно-західній провінції Східний Азербайджан.

Нагадаємо, напівофіційне інформаційне агентство іранського уряду Mehr News заявило, що президент Ірану Ібрагім Раїсі та міністр закордонних справ країни Хоссейн Амір-Абдоллахян загинули внаслідок авіакатастрофи, яка сталася 19 травня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 25.05.2024 11:38