Фото: Олександр Сирський. Джерело – соцмережі

Генерал Сирський прийняв важливі рішення після поїздки на Куп'янський напрямок: про що йдеться

На Куп'янському напрямку було ухвалено ряд важливих рішень для посилення маневрової оборони. Відповідне рішення прийняв командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський під час перебування на передовій.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на начальника служби зв'язків із громадськістю командування Сухопутних військ Володимира Фітьо.

"Буквально позавчора генерал-полковник Олександр Сирський відвідав позиції українських військових на куп'янському напрямку. Ми знаємо, що на цьому напрямку ворог пробує атакувати наші позиції, в нього нічого не виходить. Але командувач Східного угруповання військ безпосередньо з командирами бригад і підрозділів на цьому напрямку обговорив поточну ситуацію, було дано певні розпорядження, ухвалено рішення для посилення нашої маневрової оборони", — сказав він.

Військові пояснили, що українські воїни на цьому напрямку не тільки обороняються, а й за будь-якої можливості намагаються покращити свої позиції та відкинути ворога від лінії зіткнення.

Ситуація на фронті

В зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" на Куп’янському напрямку українські воїни відбили понад 15 атак ворога в районах населених пунктів Синьківка, Іванівка Харківської області.

На Лиманському напрямку Сили оборони відбили близько 10 атак ворога в районах Надії та Серебрянського лісництва Луганської області.

Нагадаємо, за даними британської розвідки втрати російських окупантів у війні проти України збільшилися на 90%. Це є наслідком численних штурмів Авдіївки ворожою армією.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.10.2023 14:57