Фото: Генштаб ЗСУ

Генерал Тарнавський оприлюднив втрати окупантів на Таврійському напрямку: приголомшливі цифри

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку. Наші воїни завдають окупаційним військам втрат, закріплюються на зайнятих рубежах, проводять розмінування та дорозвідку.

Про це повідомив бригадний генерал, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський. За його словами, протягом 7 жовтня ворог завдав 11 авіаційних ударів, провів 36 бойових зіткнень та здійснив 610 артобстрілів. 

Генерал також наголосив, що підрозділи ракетних військ та артилерії зі складу ОСУВ "Таврія" протягом доби виконали 1212 вогневих завдань.

"Загальні втрати ворога склали 241 особу. Два російських окупанти здалися в полон. Знищено 21 одиницю військової техніки противника. Зокрема, два танки, вісім бойових броньованих машин, три артилерійських системи, чотири БпЛА, чотири одиниці автомобільної техніки. Також знищено один важливий об'єкт ворога", — додав Тарнавський.

Нагадаємо, міністр оборони України Рустем Умєров приїхав на позиції бойових бригад ЗСУ на східному напрямку. Посадовець перевірив перебіг наступальних дій та вручив нагороди військовим. Він з командою здійснив робочу поїздку до оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" та бойових підрозділів, що ведуть оборонні та наступальні дії на східному напрямку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.10.2023 15:07