Генштаб: рашисти перекидають техніку до кордону з Україною та мінують територію

24 КВІТНЯ 2022 08:29

Прикордонна служба ФСБ Російської Федерації продовжує забезпечувати посилену охорону українсько-російського кордону в Брянській та Курській областях. Противник нарощує інженерно-фортифікаційне обладнання позицій у Брянській області на відстані до 3 км від державного кордону України.

Про це повідомляють у Генштабі ЗСУ, пише TrueUA.

На Слобожанському напрямку ворог збільшує угруповання військ шляхом перекидання та зосередження додаткових підрозділів у Бєлгородській області.

"За наявними даними, за 60 км від державного кордону України розгорнуто пускові установки ОТРК "Іскандер-М". Ворог продовжує часткове блокування Харкова, здійснює вогневе ураження підрозділів наших військ та об’єктів критичної інфраструктури. З метою ускладнення переміщення підрозділів Сил оборони в районі населеного пункту Коротичі противник провів дистанційне мінування місцевості", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше українська розвідка повідомила, що російська армія на сьогодні закінчує перегрупування військ і по всіх напрямках намагається визначити найбільш вразливі місця ЗСУ, щоб почати широкомасштабний наступ і закріпити свій успіх, насамперед у Донецькому операційному районі.

Суспільство, 24.04.2022 08:29