Фото: Telegram-канал Ірини Верещук

"Гола вечірка" на Закарпатті: Верещук обурив концерт гурту "Хамерман знищує віруси" у Драгобраті

Ірина Верещук, яка обіймає посаду віцепрем'єр-міністерки з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, розкритикувала "голу вечірку" на Закарпатті. Під час розважального заходу фронтмен вийшов на сцену у шкарпетці на інтимному місці.

Свій гнівний пост Верещук опублікувала у Telegram-каналі.

"Ці речі треба вже якось припиняти. Не вірю, що керівники закладів не мають інших способів заробляти, аніж дозволяти проводити сумнівно-провокативні заходи. Не вірю, що місцева влада нічого не може зробити, щоб таких речей не відбувалося", — йдеться у заяві Верещук.

Віце-прем'єр-міністерка також наголосила, що "аморальним" концертам не має місця під час війни.

"Певні речі під час війни робити не можна. Просто не можна, і все. Тут я не про закон, а про якусь людську солідарність. Не має бути так, що в межах одного соціуму одні ходять на штурми, а інші танцюють голими. Та ще й хизуються в соцмережах, хто крутіше морально опускається", — заявила Верещук.

Варто зазначити, що гнівний пост, ймовірно, стосувався концерту українського гурту "Хамерман знищує віруси" на гірськолижному курорті Драгобрат, що на Закарпатті. Кадри скандального виступу в оголеному вигляді зі шкарпетками на інтимних місцях можна побачити за посиланням.

Реакція фронтмена гурту

Фронтмен групи Альберт Цукренко у коментарі hromadske зазначив, що Верещук як посадовиця має керуватися лише законодавчою базою.

"Якщо щось не заборонено, отже, воно дозволене", — заявив музикант.

Цукренко підкреслив, що спокійно ставиться до такої реакції на виступи гурту, оскільки переконаний, що неможливо, щоб подобалося "все на світі".

"Слово посадовця в медійному плані значить більше, тож треба бути обережними в артикулюванні власної думки на загал. Тенденція ранжувати явища культури за критерієм того, що можна під час війни, — це небезпечно", — резюмував фронтмен гурту.

Нагадаємо, блогер Олег Захаров, який разом із друзями організовував "секс-вечірки" в Києві, влаштував розкішне весілля у Львові. Фото дорогої вечірки під час війни опублікували в соцмережах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 29.01.2024 19:51