Фото: СБУ

Голова СБУ Малюк анонсував нову "бавовну" у Росії

Голова Служби безпеки України Василь Малюк анонсував нові спецоперації щодо країни-агресорки у цьому році, які відбуватимуться як на суші, так і на морі.

Зокрема, в інтерв'ю телеканалу ICTV посадовець розповів, що нові спецоперації будуть ще масштабнішими та завдаватимуть ворогу ще більшої шкоди.

"Нехай росіяни очікують на чергову бавовну… Ми ніколи не повторюємося і якщо вони десь видозмінюються у своїй обороні щодо наших морських дронів, то ми, зрозуміло, йдемо на крок попереду. Всьому свій час, ви все побачите", — зазначив Малюк.

Водночас очільник силового відомства України зауважив, що працівники спецслужб "з початку війни знищили 809 російських танків, а також іншу бронетехніку і РЕБи".

"Працюючи далекобійними дронами, СБУ розділила свої команди і засоби враження під різні дистанції, починаючи відлік від передової і далі вглиб території РФ на понад 120 км. Таким чином спецслужба атакувала вже 13 НПЗ у різних регіонах Росії, адже шляхом експорту нафтопродуктів агресор поповнює свій бюджет на ведення війни. Серед успішних операцій СБУ також враження радіолокаційного літака А-50 на аеродромі Мачулищі в Білорусі", — наголосив Малюк.

Нагадаємо, раніше голова Служби безпеки України Василь Малюк заявив, що на сьогодні країна-агресорка не використовує незаконно збудований Керченський міст для постачання зброї.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.03.2024 23:56