Скріншот з відео

Готуються до нових масованих атак: у ЗСУ повідомили про загрозу від окупантів

На півдні України російські загарбники ведуть активну розвідку безпілотниками. Це свідчить про підготовку до нових масованих атак ракетами та дронами.

Таку заяву зробила речниця Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк в ефірі телемарафону

"Ворог проводить розвідувальну діяльність. Очевидно, що збираються дані для наступних майбутніх атак, які, цілком ймовірно, ворог застосовуватиме. Тому що є отримання нової партії "шахедів", є потенціал ракетний", — сказала речниця.

Вона наголосила, що рашисти масово атакують ракетами та дронами територію України, коли не досягають успіхів на фронті. Дані атаки вони висвітлюють своєму населенню як великі перемоги.

"Зараз на бойовому чергуванні у Чорному морі 6 кораблів, серед яких залишився один підводний ракетоносій. Це ускладнена робота для протиповітряної оборони, але не неможливо. Чотири ракети типу "Калібр" готові до застосування", — додала Гуменюк.

За словами речниці, інші носії ракет ворога заведені у пункти базування через майбутній шторм.

Нагадаємо, вночі 24 червня російські загарбники завдали ракетного удару по території України. Терористи гатили крилатими ракетами повітряного базування із бомбардувальників Ту-95мс, Ту-22м3, морського базування "Калібр" та ударними дронами Shahed-136/131.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 25.06.2023 10:59