Фото ілюстративне зі соцмереж

Грайворон Бєлгородської області потрапив під черговий обстріл: влада істерикує через значні руйнування та поранених

У четвер, 14 березня, російський Грайворон Бєлгородської області опинився під масованою атакою. Внаслідок ударів є багато поранених та руйнувань.

Про інцидент заявив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

"Грайворонський міський округ зазнав повторної атаки", — написав він у Telegram.

За його словами, у місті Грайворон четверо постраждалих. Внаслідок прямого влучення в будинок постраждали двоє людей — у чоловіка забій голови, у дівчини — шоковий стан.

"Необхідну допомогу їм надали на місці, від госпіталізації вони відмовилися. Ще двох жінок з Грайворона з осколковими пораненнями доставлено бригадою швидкої допомоги до районної ЦРЛ", — заявив губернатор.

До того ж Гладков додав, що після чергового обстрілу села Козинка до районної ЦРЛ надійшов чоловік з осколковим пораненням грудної клітки. За його словами, стан усіх постраждалих, які перебувають у лікарні, медики оцінюють як стабільний, середнього ступеня важкості. Вся необхідна допомога постраждалим надається.

Губернатор заявив, що внаслідок прямого влучення у Грайвороні повністю зруйновано житловий будинок. Також пошкодження отримав ще один приватний будинок — вибиті вікна, посічені фасад та паркан.

"Оперативні служби на місці, обхід подвір'я триває. Інформація уточнюється", — підсумував він.

Варто додати, що вранці вранці 14 березня російський Бєлгород також опинився під масованою атакою безпілотників. Внаслідок ударів є загиблий та поранені.

Нагадаємо, що ніч на 13 березня у Росії загалом пройшла під знаком "бавовни": там заявили про атаку безпілотників і роботу протиповітряної оборони. Дрони потурбували Воронезьку, Курську, Бєлгородську області. У Рязані та в інших регіонах Росії горіли нафтозаводи. Крім цього, територію у Ростовській області через атаку дронів зупинилася робота нафтопереробного заводу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.03.2024 14:43