Наслідки обстрілу нафтозаводу в Рязані. Фото зі соцмереж

"Бавовняна" ніч у Росії: безпілотники атакували одразу декілька областей окупантів (відео)

У ніч на середу, 13 березня, у Росії заявили про атаку безпілотників і роботу протиповітряної оборони. Дрони потурбували Воронезьку, Курську, Бєлгородську області. У Рязані горить нафтозавод.

Про це повідомили російські медіа та соціальні мережі.

Зокрема, губернатор Воронезької області Олександр Гусєв о 01:16 заявив, що у регіоні оголошена повітряна тривога через загрозу БпЛА, нібито "з боку України".

Своєю чергою, губернатор Курської області Роман Старовойт о 02:56 повідомив, що у небі над Курськом працює протиповітряна оборона. Пізніше він написав також про ракетну небезпеку.

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков о 03:07 заявив про атаку дронів на регіон. Він зазначив, що нібито російська ППО збила два безпілотники у районі села Серебрянка Новооскільського. Пізніше губернатор додав, що під обстріл попала промзона в районі міста Шебекіно.

Там вибиті вікна у декількох помешканнях багатоквартирного будинку, є задимлення у боксі на території промислового підприємства. Також пошкоджено лінію електропередачі. Тимчасово без світла залишаються абоненти Шебекіно, села Нова Таволжанка та селища Маслова Пристань.

У Рязані безпілотники атакували нафтозавод. Очевидці повідомили про пожежу після атаки трьох дронів, які вдарили по підприємству. Площа загоряння на рязанському нафтозаводі — 100 квадратних метрів.

"За словами джерел, горить установка блоку теплообмінника. На місце виїхало декілька пожежних розрахунків", — повідомили в Telegram-каналі Baza.

Нагадаємо, що попередніми ночами в Росії теж працювали сили та засоби протиповітряної оборони. Причина — атаки безпілотників у Брянській, Орловській та інших областях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.03.2024 07:40