Фото ілюстративне. Джерело: chas.news

У Росії поскаржилися на атаку дронів одразу на декілька областей

У ніч на понеділок, 11 березня, в Росії працювали сили та засоби протиповітряної оборони. Причина — нібито атака безпілотників у Брянській і Орловській областях.

Про це повідомили інформаційні ресурси міністерства оборони Російської Федерації.

В оборонному відомстві країни-агресора заявили, що протягом минулої ночі "припинено спробу" атаки із застосуванням безпілотників літакового типу по об'єктах на території Росії. У ній російське міністерство звинувачує Україну.

У заяві ворожого міноборони вказано, що перехоплені та знищені шість дронів над цими регіонами.

"Черговими засобами ППО перехоплено та знищено чотири українські безпілотні літальні апарати над територією Брянської області та два БПЛА над територією Орловської області", — розповіли у відомстві.

Щоправда, про загальну кількість дронів рашисти чомусь сором’язливо замовчують. Однак влада Брянської області поінформувала про часткове пошкодження двох житлових будинків. В Орловській області про пошкодження і постраждалих не повідомляють.

Губернатор Курської області Роман Старовойт заявив, що вранці 11 березня під обстріл потрапило село Гончарівка Суджанського району. Один із мешканців отримав важке поранення та пізніше помер у лікарні, ще одна жінка дістала контузію.

Нагадаємо, що 7 березня безпілотні літальні апарати нібито атакували Тульську та Брянську області. Російські сили протиповітряної оборони відрапортували про знищення двох безпілотників і заперечили будь-які руйнування та жертви.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.03.2024 11:18