Наталія Гуменюк. Джерело: vikna.tv

"Гуменюк дійсно все": очільниця прес-центру Сил оборони Півдня пішла з посади

У неділю, 3 грудня, начальниця Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк оголосила про те, що покидає свою посаду. Вона не уточнила причини звільнення.

Відповідний допис Гуменюк опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

"Коли попереду багато цікавого… а хтось там вангував, що Гуменюк все… правда в тому, що Гуменюк дійсно все по силах", — йдеться у дописі Гуменюк.

Скріншот Facebook Наталії Гуменюк

Варто відзначити, що на сторінці військовослужбовиці у Facebook тепер значиться її нове місце роботи — прес-служба Морської охорони у Державній прикордонній службі України. На сайті ДПСУ опублікована інформація, що Наталія Гуменюк обіймає посаду помічниці начальника регіонального управління з питань взаємодії із засобами масової інформації.

Цікаво, що Наталія Гуменюк очолювала Об’єднаний координаційний пресцентр сил оборони Півдня України майже з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. У тому ж році вона отримала звання кавалера ордена княгині Ольги III ступеня.

Нагадаємо, міністр оборони Рустем Умєров відреагував на чутки про звільнення головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Раніше народний депутат від "Європейської Солідарності" Володимир Ар'єв заявив, що глава Міноборони нібито зробив подання про відставку головкома.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.12.2023 15:13