Фото: Facebook Наталії Гуменюк

Гуменюк заявила, що залишається на посаді: ЗМІ неправильно трактували її допис

Начальниця Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк залишається на своїй посаді. Її допис у Facebook неправильно інтерпретували, адже він не про звільнення.

Відповідну заяву Гуменюк зробила в інтерв'ю "Радіо Свобода".

Речниця оперативного командування наголосила, що у своєму дописі мала на увазі, що їй все до снаги на тлі чуток про звільнення.

Раніше Гуменюк у коментарі "Суспільному" говорила, що її переводять в межах прикордонної служби. Водночас два джерела у Генштабі та Міноборони повідомили, що речницю звільнять з посади очільниці прес-центру. Причиною назвали те, що "вона забагато на себе бере". Йдеться про обмеження, які вона накладає на роботу журналістів.

Варто відзначити, що Наталія Гуменюк очолювала Об’єднаний координаційний пресцентр сил оборони Півдня України майже з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. У тому ж році вона отримала звання кавалера ордена княгині Ольги III ступеня.

Нагадаємо, міністр оборони Рустем Умєров відреагував на чутки про звільнення головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Раніше народний депутат від "Європейської Солідарності" Володимир Ар'єв заявив, що глава Міноборони нібито зробив подання про відставку головкома.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.12.2023 17:43