Фото ілюстративне зі соцмереж

"Хезболла" здійснила масовану ракетну атаку на Ізраїль (відео)

У четвер ввечері, 1 серпня, "Хезболла" випустила ракети по Ізраїлю з території Лівану. Північна частина країни перебуває під масованим ракетним обстрілом. 

Про це повідомляє The Times of Israel.

Як зазначає видання, у кількох населених пунктах Західної Галілеї звучать сирени, які сповіщають про ракети, що наближаються, на тлі явного обстрілу з боку Лівану.

"Потенційно це може стати першою атакою "Хезболли" за понад як 48 годин з моменту вбивства головного військового командира терористичного угруповання внаслідок ізраїльського авіаудару у Бейруті", — йдеться у повідомлення джерела.

За попередньою інформацією, "Хезболла" випустила з території Лівану понад 25 ракет. У небі працює система протиповітряної оборони "Залізний купол".

Як 1 серпня повідомляли у CNN, Іран і його союзники розпочнуть масовану атаку на Ізраїль у найближчі 72 години. Верховний лідер Ірану аятола Алі Хаменеї віддав наказ Ірану завдати прямого удару по Ізраїлю у знак помсти за вбивство в Тегерані лідера ХАМАС Ісмаїла Ганії.

Нагадаємо, аналітики американського Інституту вивчення війни повідомили, що заяви російської влади з приводу вбивства голови політбюро ХАМАС Ісмаїли Ганії, вказують на те, що російський диктатор Володимир Путін все частіше висловлює антиізраїльську позицію та посилює виправдання іранської агресії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 01.08.2024 22:55