Фото: instagram.com/toprank

Хто отримає усі пояси: Джошуа назвав фаворита бою Усик — Ф'юрі

В українського боксера Олександра Усика є перевага в бою проти британця Тайсона Ф'юрі. У лютому спортсмени проведуть поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу.

Прогнозом на майбутній бій поділився колишній чемпіон у надважкій вазі Ентоні Джошуа, пише Sky Sports. Він також розповів, з ким хотів би провести поєдинок.

"Це буде хороший бій. Я думаю, що Усик має перевагу. Мене це не турбує. Я просто хочу, щоб вони були здорові та залишили ринг такими. Це важка гра. Тож це все, про що я можу просити, щоб вони залишили ринг здоровими", — сказав Джошуа.

Боксер наголосив, що те, як це відбувається ніяк не впливає на його життя. 

"Я не з тих уболівальників, які починають плакати через те, що хтось виграв чи програв. Що є те є. Завтра настане. Удачі їм обом", — підкреслив боксер.

Ентоні також розповів, з ким цих боксерів хотів би зустрітись.

"Ймовірно, це можливість поборотися з Тайсоном Ф’юрі. Я думаю, що це найкращий бій для вболівальників і для мене", — додав Джошуа.

Що кажуть букмекери про бій Усика та Ф'юрі

Букмекери миттєво відреагували на непереконливу перемогу Ф'юрі над Нганну та суттєво опустили показник на тріумф Усика в історичному бою. Аналітики й надалі вважають фаворитом майбутнього поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу з боксу в надважкій вазі володаря титулу за версією WBC Тайсона Ф'юрі. На його перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,81.

Про це свідчать котирування букмекерських контор. Згідно з ними, виграш чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO й IBF Олександра Усика оцінюють у 2,05. Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, має коефіцієнт 17,00.

На думку букмекерів, найімовірнішим результатом бою є перемога британця за очками — 2,65. Успіх Ф'юрі нокаутом оцінюється коефіцієнтом 5,0. Перемога Усика суддівським рішенням — 3,10. Достроковий тріумф українського боксера — 6,0.

Нагадаємо, що керівник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум розповів про гонорари, які отримають за чемпіонський бій Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі. Цього разу принцип розподілу грошей дещо інший, ніж за підсумками попередніх поєдинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 17.01.2024 08:58