Юрій Ігнат. Джерело: командування Повітряних сил ЗСУ

Ігната переводять на інший напрямок роботи в ЗСУ: чи залишиться він у Повітряних силах

Речника Повітряних сил Збройних сил України Юрія Ігната переводять на іншу посаду. Щоправда, полковник хоча й працюватиме на іншому напрямку, але залишиться у складі Повітряних сил.

Про це повідомив командувач Повітряних сил Збройних сил України Микола Олещук.

"Перемога на землі кується в небі!" Щоразу кажу про це, дякуючи нашим захисникам неба: льотчикам, зенітникам, усім хто пильнує повітряний простір і всім, хто забезпечує результат", — розпочав здалеку він.

Командувач зізнався, що з моменту повномасштабного вторгнення особисто дякував цій людині усього двічі на рік — на день народження та професійне свято.

"За що? За величезний обсяг роботи. А головне — результат боротьби з ворогом на інформаційному фронті! Як в Україні, так і за кордоном… За що й отримав заслужену державну нагороду від президента України", — пояснив він.

Далі Олещук зазначив, що цього разу дякує полковнику Юрію Ігнату уп’яте.

"Дякую за продуктивну роботу на посаді начальника служби зв’язків з громадськістю командування Повітряних сил. Він залишатиметься у складі Повітряних сил і працюватиме на іншому напрямку не менш успішно. Не сумніваюсь! Де б я не був, упевнений, іще неодноразово йому подякую! Життя триває. Головне — усім залишатись людьми! Б’ємося далі!" — підсумував командувач Повітряних сил.

Нагадаємо, на початку березня тоді ще речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат пояснював, що німецькі ракети Taurus посилять ударні спроможності Сил оборони у війні проти російської армії. Україна розраховує, що Берлін таки передасть Києву ці далекобійні високоточні ракети.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.03.2024 20:33