Фото: Instagram Георгія Судакова

Інсайдер назвав "цінник" "Шахтаря" на лідера команди Судакова

Донецький "Шахтар" вже влітку готовий продати півзахисника команди Георгія Судакова. Потенційним покупцям доведеться викласти за лідера команди 70 мільйонів євро.

Про це у своїй соцмережі X повідомив авторитетний інсайдер Ніколо Скіра.

За словами джерела, донецький клуб не готовий розглядати пропозицію щодо Судакова, якщо вона становитиме менше 70 мільйонів євро. Раніше 21-річний гравець збірної України зазначав, що хоче спробувати свої сили в англійській Прем'єр-лізі.

У сезоні 2023/2024 Георгій Судаков забив вісім голів та віддав дві результативні передачі у 33 поєдинках.

Нагадаємо, головний тренер національної збірної України з футболу Сергій Ребров оголосив склад, який візьме участь у підготовчому зборі перед фінальним турніром Євро-2024 в Німеччині. У перелік футболістів потрапив Георгій Судаков.

Раніше повідомлялось, що півзахисник донецького "Шахтаря" та збірної України Георгій Судаков викликав зацікавленість у каталонської "Барселони". Гравець тоді був не проти змінити ситуацію після закінчення сезону і його приваблюють виступи в іспанській Ла Лізі та англійській Прем'єр-лізі.

Варто зазначити, що Георгій Судаков у січні відправився разом з командою на збори в Туреччину. А вже наприкінці місяця "засвітився" з дружиною на морі в Дубаї. Згодом футболіст попросив вибачення за свою поведінку.

Ще у квітні з'явилась інформація, що донецький "Шахтар" відхилив пропозицію італійського "Наполі" щодо трансферу півзахисника команди Георгія Судакова. Раніше джерела називали суму угоди у 40 мільйонів євро.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.05.2024 17:21