"Іскандер" та десятки дронів: військові назвали кількість збитих ворожих цілей вночі

Вночі 3 жовтня російські окупанти атакували Україну ударним дронами-камікадзе Shahed та крилатою ракетою. Протиповітряна оборона знищила майже всі повітряні цілі.

Про це повідомила прес-служба Повітряних сил Збройних сил України.

Зазначається, що рашисти атакували Україну 31 ударним дроном-камікадзе Shahed та крилатою ракетою "Іскандер-К". Пуски здійснювались з тимчасово окупованого Криму: "шахедів" — із мису Чауда, крилатої ракети "Іскандер-К" — з району Джанкой.

"Усього силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з протиповітряною обороною Сил оборони України, знищено тридцять повітряних цілей: 29 Shahed-131/136 та крилату ракету "Іскандер-К", — йдеться в повідомленні.

Зокрема, у південних та східних областях працювала протиповітряна оборона: зенітні ракетні війська, винищувальна авіація, підрозділи мобільних вогневих груп.

"Цілі знищувались у зонах відповідальності повітряних командувань "Південь" та "Схід" у межах Миколаївської та Дніпропетровської областей", — додали військові.

Нагадаємо, вночі 3 жовтня атакували Дніпропетровську область безпілотниками та крилатими ракетами. Протиповітряна оборона збила у небі над регіоном 13 дронів. Через падіння уламків у Дніпрі зайнялися приватне підприємство, гараж та авто.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.10.2023 09:15