Фото: росЗМІ

Існує загроза обстрілів з Азовського моря: ворог вивів туди ракетоносії

Станом на ранок середи, 26 червня, Російська Федерація вивела в акваторії Чорного та Азовського морів три ракетоносії "Калібрів". По Україні можуть вдарити 16 ворожих ракет.

Про це у Telegram-каналі повідомляють Військово-морські сили Збройних сил України.

Військові зазначили, що у Чорному морі перебуває без ракет один ворожий корабель, який є носієм крилатих ракет "Калібр". В Азовському морі — вісім ворожих кораблів, два з яких є носіями крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 16 ракет. У Середземному морі ворожі кораблі відсутні.

"За добу в інтересах РФ прохід Керченською протокою здійснили: до Чорного моря — шість суден, з них три продовжили рух у напрямку протоки Босфор. До Азовського моря — вісім суден, з них три рухались з протоки Босфор", — йдеться у зведенні ВМС України.

26 червня Росія вивела у Чорне та Азовське моря три ракетоносії

Інфографіка: ВМС України

Нагадаємо, 24 червня російські загарбники ракетами вдарили по місту Покровськ на Донеччині. Загинули щонайменше четверо людей. Рашисти вгатили по місту двома ракетами "Іскандер-М".

Також 24 червня російські загарбники атакували Чернігівську область дроном-камікадзе типу "Шахед". Внаслідок ураження дроном-камікадзе типу Shahed у Чернігівському районі зафіксовано низку пошкоджень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.06.2024 07:22