Фото: Владислав Ванат. Джерело – сайт "Динамо"

Іспанський клуб, який грає у єврокубках, цікавиться нападником "Динамо": хто може завадити трансферу

Іспанський "Бетіс" зацікавлений у трансфері нападника київського "Динамо" Владислава Ваната. Форвард перебуває у шортлисті клубу Ла Ліги.

Про це у своїй соцмережі X повідомив журналіст Руді Галетті.

Як зазначає інсайдер, "Бетіс" намагається посилити атаку команди. Проте одним з основних кандидатів на цю позицію є Юссуфа Мукоко з дортмундської "Боруссії".

Також у списку бажаних кандидатів "Бетіса" є Владислав Ванат, Кевін Денкей ("Серкль Брюгге") та Бреель Емболо ("Монако").

Варто зазначити, що "Бетіс" є учасником плей-оф Ліги конференцій, де за вихід у груповий турнір цього змагання позмагається з українським "Кривбасом".

Шлях "Динамо" у єврокубках

Варто зазначити, що "Динамо" вперше за два роки виступає в Лізі чемпіонів. За підсумками сезону-2022/2023 кияни фінішували четвертими та грали лише у кваліфікації Ліги конференцій. Востаннє "Динамо" грало на груповій стадії найпрестижнішого клубного футбольного турніру в сезоні-2021/2022: набрало одне очко у групі з "Баварією", "Бенфікою" та "Барселоною". Востаннє "Динамо" долало груповий раунд Ліги чемпіонів у сезоні-2015/2016 — посіло друге місце в групі з "Челсі", "Порту" та "Маккабі" (Тель-Авів).

Нагадаємо, 13 серпня пройшов повторний поєдинок третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, в якому київське "Динамо" зустрічалось на виїзді з шотландським "Рейнджерс". Поєдинок завершився впевненою перемогою киян з рахунком 0:2, що дозволило столичному клубу вийти у плей-оф найпрестижнішого клубного турніру Європи. Перша зустріч між командами завершився внічию — 1:1. Кияни забили два голи наприкінці зустрічі завдяки зусиллям Олександра Піхальонка та Назарія Волошина, а вилучення гравця "Рейнджерс" сприяло такому результату.

Ще 23 липня у першій грі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів київське "Динамо" розгромно перемогло сербський "Партизан" з рахунком 6:2. Також кияни розгромно переграли "Партизан" і в другому матчі, який закінчився з рахунком 0:3.

Раніше повідомлялось, що київське "Динамо" розпочало продаж квитків на перший матч раунду плей-оф Ліги чемпіонів проти австрійського "Зальцбурга". Найдешевші коштують 45 злотих, що в еквіваленті на українську валюту становить приблизно 470 гривень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 17.08.2024 13:15