Фото: DR

Ізраїль оприлюднив нові дані про загиблих іноземців: серед жертв найбільше громадян США та України

Влада Ізраїлю оновила дані про загиблих іноземців внаслідок бойових дій та обстрілів. Найбільше жертв серед громадян США та України.

Про це повідомляє видання "Новости Израиля".

Відтак, згідно з оновленими даними, від обстрілів загинули 32 громадяни США, ще вісім американців вважають зниклими безвісти.

Також повідомляють про загибель 24 громадян України. Троє українців зникли безвісти. Крім того, серед загиблих є й 22 громадян Франції.

Загалом від атак бойовиків ХАМАС загинули громадяни: Аргентини, Росії, Таїланду, Німеччини, Британії, Канади, Австрії, Угорщини, Ірландії, Італії, Іспанії, Латвії, Литви, Португалії, Румунії, Чилі, Перу, Парагваю, Азербайджану, Білорусі, Молдови, Бразилії, Китаю, Індії, Шрі-Ланки, Камбоджі, Філіппін, Непалу, ПАР, Судану, Туреччини, Узбекистану та Казахстану.

Нагадаємо, раніше у МЗС заявили, що громадяни України не перебувають у полоні бойовиків ХАМАСу. Посол України в Ізраїлі уточнив, що інформація про те, що деякі громадяни України, яких вважають зниклими безвісти, потрапили в полон ХАМАСу, не підтвердилась.

Додамо, у Секторі Гази загинула 24-річна громадянка України Лейла Хіжи, яка не змогла евакуюватися. У жінки залишилася маленька дочка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 20.10.2023 15:04